NORZEATIC + KAIUS LEPPAH /// O_B_I_E_C_T + GABRIEL ALMASI

Aethernativ și Fundația Triade își propun să prezinte o lume alternativă, un fragment din viitor, o gură de aer contemporan ce se adresează tinerilor de orice vârstă. Află mai multe detalii despre eveniment și bilete aici.

În 25 mai, începând de la ora 21:00, în cadrul proiectului „după SCULPTURĂ / SCULPTURĂ după”, proiect realizat de Fundația Triade după un concept al Sorinei Jecza & Attila Kim, vom avea acces la expresia câtorva dintre modurile în care arta contemporană își redefinește formele.

Pe scenă își vor prezenta creațiile Norzeatic (spoken word) & Kaius Leppah (DJ / sound design), o_b_i_e_c_t (Anghel Mailat – sound artist / Lavinia Vereș – artist vizual) și compozitorul Gabriel Almași (cadru didactic al Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara), artiști aparținând unui vast teritoriu sonor multidisciplinar, într-un concert inedit în care lucrările lor sunt intercalate, interconectate. Experimentul și sculpturile sonore precum și o fascinantă lume a vizualurilor vor alterna cu sonorități ce trec de la hip hop la free jazz electro-acustic, cu elemente concrete și sinteză modulară experimentală.

Creația lor, ce își ia ca sursă imagini ale lucrărilor de sculptură prezente în spațiul expozițional al Cazarmei U, va da o lectură non-lineară asupra artei vizuale. Proiectul urmărește crearea unor straturi sonore și vizuale fluide, apte să recompună o viziune globală, într-un sincretism amplu, în care formele sculpturii se convertesc în sunet și imagine vizuală proiectată pe suprafața exterioară a clădirii.