Rent Now

Spațiu de închiriat

Pentru diverse ocazii, Fundația poate oferi servicii de organizare de evenimente sau închiriere de spațiu pentru evenimente organizate de terți. Locaţia oferită este un spaţiu puternic personalizat, depozitar al colecţiei de artă a sculptorului  Peter Jecza. Locația este ideală pentru grupuri interesate de artă. În program poate fi inclus un tur de prezentare al lucrărilor existente, vizionarea expoziţiilor curente, recital de muzică cu artiști consacrați.

Spaţiul – cca.1250 mp, cu distribuţie plurală şi funcţionalităţi multiple: loc pentru conferinţă / prezentare produs / sală de   expoziţie / spaţiu de recepţie etc

Capacitate persoane – în funcţie de natura evenimentului, capacitatea de locaţie variază, de la  20-30 persoane, până la 100 persoane aşezate / sau până la 350 persoane în picioare (cocktail). În caz de timp favorabil, folosind şi spaţiul curţii interioare, capacitatea poate creşte.

Dotări: sonorizare pentru a acoperi toate spaţiile, internet, proiector, scaune, personal (la cerere), veselă pentru catering la 100 persoane (la cerere).

Preţurile aferente serviciilor oferite pot varia între 300,- și 1.000,- Euro, în funcție de serviciile solicitate.