Finisajul expoziției “UNTITLED. SCULPTURE after SCULPTURE”

Fundația Interart Triade, AAttila Kim•Architects și Galeria Bel Art Novi Sad vă invită sâmbătă, 26 august, de la ora 14,00, la Cazarma U din Timișoara, la finisajul expoziției “UNTITLED. SCULPTURE after SCULPTURE”.

Vă reamintim că în perioada 24 iulie – 26 august, Cazarma U găzduiește expoziția de sculptură sârbă UNTITLED curatoriată de Sava Stepanov, oferind tuturor vizitatorilor ocazia de a descoperi evoluția sculpturii sârbe de la începutul acestui secol, sub semnătura a 25 de artiști prezenți în cadrul proiectului după SCULPTURĂ/SCULPTURĂ după. 

Evenimentul va fi completat de lansarea catalogului expoziției, care cuprinde o colecție exhaustivă de imagini și informații despre artiști și lucrările lor.

De asemenea, Sorina Jecza, președintele Fundației Interart Triade, va modera o discuție liberă cu Sava Stepanov, curatorul expoziției, alături de care se vor afla Branislav Nikolić și Aleksandar Stanojević Kempa, doi dintre artiștii prezenți în expoziție. Întâlnirea vă va oferi ocazia să interacționați cu Ami Barak, curator, și Andreea Flondor-Palade, artist vizual și cadru didactic al Facultății de Arte Timișoara.

Intrarea la eveniment este liberă. 

Proiectul după SCULPTURĂ/SCULPTURĂ după face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin Programul TimCultura 2023.

Categorii

Arhiva

Categorii

Arhiva